Начальник Одеської залізниці привітав переможців конкурсу дитячого малюнку

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

6 жовтня 2015 року начальник Одеської залізниці Григорій Бойко особисто привітав дітей залізничників, які перемогли у конкурсі дитячого малюнку на теми «Залізниця майбутнього очима дітей» або «Моя залізнична станція».

Усього у конкурсі взяли участь 90 дітей віком від 5 до 16 років працівників Одеської залізниці. Найактивнішими виявилися дітлахи працівників Одеського залізничного вузла, які надіслали на конкурс 43 роботи.
В урочистій атмосфері начальник залізниці вручив дітлахам працівників Одеського залізничного вузла почесні грамоти, подяки та подарункові набори: шкільні рюкзаки, олівці, олійні фарби, фломастери, блокноти, альбоми для малювання тощо. Таким дарункам діти дуже зраділи й пообіцяли й у подальшому брати активну участь у творчих конкурсах Укрзалізниці.
Начальник залізниці Григорій Бойко зазначив, що йому дуже приємно відзначити інтерес дітей працівників магістралі до майбутнього залізничного транспорту, про що свідчить кількість учасників у конкурсі: «Діти – це наше майбутнє. Ми щиро сподіваємося, що ці діти в подальшому оберуть цікаву й відповідальну професію залізничника, залишаючись при цьому творчо обдарованими, талановитими особистостями».
Нагадаємо, що конкурси малюнку проводилися з червня по серпень поточного року. Дітлахи малювали на одну з обраних тем олівцями, олійними, акварельними та акриловими фарбами чи гуашшю у довільній графічній, живописній формах. Проведення такого конкурсу демонструє готовність Укрзалізниці змінюватися відповідно до європейських стандартів, впровадження кращих її традицій серед працівників залізничного транспорту та пасажирів, підготовки гідної зміни для галузі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool