Начальник Держтехногенбезпеки в області вітає

Травень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці, дорогі ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни!

9 травня ми відзначаємо важливу дату нашої героїчної історії – День Перемоги над фашизмом. 67 років минає з того вікопомного дня, все менше учасників та свідків тієї страшної війни залишається серед нас та пам'ять про Велику Перемогу, гордість за переможців навіки залишиться в наших серцях, в історії нашої держави.
Вічна пам'ять героям, які віддали життя за свободу Вітчизни! Низький уклін та шана тим, хто вижив, хто своїм ратним подвигом, самовідданою працею в тилу кував Перемогу, хто тяжкою працею піднімав з руїн та відроджував рідний край! Ваш подвиг завжди буде для нас взірцем мужності та самопожертви заради щасливої долі майбутніх поколінь.
Від імені колективу Управління Держтехногенбезпеки бажаю всім міцного здоров’я, безхмарної долі, довгих років життя, синівської любові та поваги, добра і благополуччя!
 

Зі святом вас, з Днем Перемоги!

Начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту І.В. Парфьонов
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool