На звернення пасажирів поїзд «Чорноморець» повернено до категорії «Нічний швидкий»

Березень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

У зв’язку із численними зверненнями громадян та для забезпечення якісного обслуговування пасажирів, з 27 березня 2016 року фірмовий поїзд 1-го класу №106/105 «Чорноморець» сполученням Одеса – Київ формування регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» курсуватиме як поїзд категорії «Нічний швидкий».

Відповідний атестат та акт було надано ПАТ «Укрзалізниця» 10 березня 2016 року.

Різниця вартості проїзних документів, оформлених за тарифом «Нічний експрес» з підвищеним коефіцієнтом фірмовості, до тарифу поїзда «Нічний швидкий» буде повертатися готівкою (з вини залізниці) за зверненням пасажира по завершенню поїздки. Що стосується проїзних документів, які були оформлені пасажирами через Інтернет, різницю вартості буде компенсовано у претензійному порядку.
Додамо, що для отримання різниці вартості проїзду пасажиру необхідно звернутися по завершенню поїздки у квиткову касу станції прибуття для оформлення заяви на повернення коштів.
На вокзалах та станціях забезпечено наявність відповідної візуальної інформації та оголошень по гучномовному зв’язку.

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool