На залізничних вокзалах Знам’янка та Олександрія з’явилася нова послуга для пасажирів

Березень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

Ще на двох станціях регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» стала доступною нова послуга купівлі квитків на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення. З 26 лютого вона діє в залізничних касах на вокзалах станцій Знам’янка і Олександрія.

Дана послуга надає можливість покращити якість обслуговування пасажирів, адже тепер пасажири, що звертається до залізничної каси, обирають найбільш зручний спосіб поїздки, чітко планують необхідний маршрут залізничним транспортом з пересадкою на автобус, заощаджують власні кошти і час.

Нагадаємо, пілотний проект з продажу проїзних документів на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення, ініційований керівництвом регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», стартував наприкінці минулого року на базі виробничого підрозділу «Одеська дирекція залізничних перевезень». Продаж автобусних квитків у залізничних касах вже доступний на вокзалах станцій Роздільна, Подільськ та Вапнярка. Найближчим часом новий сервіс планується запровадити ще на низці залізничних вокзалів Одеської магістралі.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool