На вулицях Кіровограда продовжують нападати на людей

Лютий 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

30-річний місцевий житель ударив перехожу пляшкою по голові та відібрав у неї гроші і мобільний телефон. За вчинене йому загрожує до семи років позбавлення волі.

- Повідомлення про те, що на одній з вулиць міста бешкетують невідомі надійшло до відділу поліції близько 23-ї години.

За вказаною адресою було негайно скеровано наряд, який ніс службу з охорони публічного порядку на території міста. Правоохоронці встановили обставини злочину й затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці пригоди, - розповів начальник відділу поліції Ігор Пайлик. – При собі чоловік мав і речові докази скоєння кримінального правопорушення.

Як з’ясувалося, пізно ввечері, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник напав на 20-річну дівчину, яка поверталася з роботи. Злодій вдарив кіровоградку пляшкою по голові, повалив на землю й відібрав мобільний телефон. Потім, погрожуючи розправою, почав вимагати золоті прикраси. Побоюючись за своє життя, потерпіла віддала нападникові грошові кошти у сумі 200 гривень.

Крик дівчини про допомогу почув перехожий, який, не гаючи часу, викликав працівників поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool