На вул. Кропивницького в обласному центрі загорівся будинок

Липень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 609 | Коментарі: 0

1 липня о 10:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Кропивницького в обласному центрі.

Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 10 м2 покрівлі та 5 м2 домашніх речей у житловому будинку на території приватного домоволодіння. О 10:56 рятувальники локалізували пожежу та о 11:17 – ліквідували. До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 10:45 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Степовій с. Дмитрівка Знам’янськго району. Там зайнялося 8 тонн сіна у сіннику на території приватного домоволодіння. О 11:08 рятувальники локалізували пожежу та о 13:10 – ліквідували. До гасіння залучалось 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

О 13:24 стало відомо про пожежу на вул. Містечковій м. Мала Виска. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 1 м2 господарчих речей в металевій господарчій споруді. О 13:38 рятувальники локалізували пожежу та о 13:50 – ліквідували. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.

О 23:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Чорноморській с. Миколо-Бабанка Бобринецького району. Після прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 15 м2 домашніх речей та 4 м2 прибудови до житлового будинку на території приватного домоволодіння. На пожежі отримав опіки власник будинку 1955 р.н., якого було госпіталізовано до реанімаційного відділення Бобринецької ЦРЛ О 01:42 рятувальники локалізували пожежу та о 02:51 – ліквідували. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.

2 липня о 03:34 рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ залучались на гасіння пожежі на вул. Лівобережній в смт Власівка. Горіло 6 м2 покрівлі господарчої споруди та 10 м2 сміття на території гаражного кооперативу. О 04:40 рятувальники локалізували пожежу та о 05:00 – ліквідували. До гасіння залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 17 ДПРЧ та місцева пожежна команда смт Власівка.

В усіх випадках, крім пожежі у Бобринецькому районі, травмованих або загиблих не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool