На вугіллі для школи спритники «нагріли руки» на суму близько 310 тис. грн.

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

У результаті перевірки дотримання вимог чинного бюджетного законодавства в діяльності одного з приватних підприємств, прокуратурою Маловисківського району виявлено кримінально-карні порушення. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За фактом заволодіння службовими особами даного ПП чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.191 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України, порушено кримінальну справу.

Зокрема, встановлено, що, здійснюючи постачання кам’яного вугілля одній із шкіл Новомиргородського району, приватні підприємці витрачали виділені їм бюджетні кошти на придбання палива значно нижчої за собівартістю марки (а відповідно й значно дешевшого), ніж вказували в документах. У результаті злочинних дій службові особи ПП заволоділи бюджетними коштами на загальну суму близько 310 тис. грн.
Наразі прокуратурою Маловисківського району проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool