На водоймах Кіровоградщини з початку року загинули 39 людей

Липень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

У зв’язку з цим Служба порятунку закликає громадян бути вкрай обережними під час відпочинку на воді та суворо дотримуватись правил безпеки.

Особливої уваги потребують малолітні діти, які через власну допитливість і непосидючість та брак батьківської уваги часто потрапляють у прикрі ситуації, зазнають травм або й гинуть.

Рятувальники активно проводять роз’яснювальну роботу серед відпочивальників, з тим щоб переконати їх, що немає нічого важливішого, ніж життя і здоров’я людини, тому не варто легковажно ставитись до пересторог фахівців та власної безпеки.

28 липня під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників на водоймах Мар’янівської громади Новоукраїнського району працівники Служби «101» підходили до присутніх на пляжі дітей та дорослих, перепитували, чи пам’ятають вони правила, чи дотримуються їх, чи вчать своїх дітей безпечній поведінці під час відпочинку, чи знають про трагічні випадки, які бувають в результаті легковажного ставлення до власної безпеки та порушень правил відпочинку на воді. Також працівники пожежно-рятувальної служби роздали листівки й пам’ятки, де зазначені основні правила поведінки на водоймах та прийоми надання першої долікарської допомоги.

На водоймах Кіровоградщини з початку року загинули 39 людей

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool