На відкритих територіях Кіровоградщини приборкали 8 займань

Липень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 541 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 8 разів виїздили на гасіння пожеж рослинності та сміття.

Так, тричі гасили такі пожежі рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону: біля с. Водимирівка Кропивницького району спільно з МПК с. Аджамка здолали займання 2 га пожнивних залишків на полі та у обласному центрі бійці 1-го ДПРЗ двічі гасили пожежі сміття (вул. Тульська – 25 м2 та вул. Салтикова-Щедріна – 20 м2).

Пожежі пожнивних залишків на полях також гасили бійці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка (біля с. Перемога – 2,5 га) та рятувальники 19-ї ДПРЧ спільно з МПК с. Рівне (біля с. Захарівка – 0,1 га). Крім того, вогнеборці 34-ї ДПРЧ смт Смоліне, 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське та 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка приборкали займання сухої трави та сміття загальною площею 1200 м2.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool