На цьому тижні кропивничани підуть на вибори голосувати (ФОТО)

Березень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1998 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький на вулицях розміщено багато політичної реклами та бігбордів кандидатів у Президенти України, повідомляє FOTOINFORM.NET

Зосталося чотири дні і вже в цю неділю мешканці міста зберуться на виборчих дільницях, щоб віддати свій голос за того чи іншого кандидата на пост голови держави.

Цікаво, чи всі городяни знають, що вибори відбудуться 31 березня?

Звичайно, не звернути увагу на величезні бігборди із рекламою кандидатів неможливо. Але більшість кандидатів тільки рекламують себе або свої гасла. По місту практично не побачиш реклами, що вибори мають відбутися 31 березня. Політики гадають, що всі тільки і живуть виборами та неусипно спостерігають за передвиборчою кампанією.

Багатьом кропивничанам вже рознесли запрошення на вибори, але комусь кинули в поштову скриньку, комусь всунули у двері, а комусь пощастило отримати запрошення у руки. Ті кропивничани, які отримали в руки запрошення, повідомленні про вибори на 100 відсотків.
Побачимо 31 березня, яка буде явка на виборчих дільницях.

ФОТОИНФОРМ планує робити прямі включення з виборчих дільниць.

 цьому тижні кропивничани, підуть на вибори голосувати

 цьому тижні кропивничани, підуть на вибори голосувати

 цьому тижні кропивничани, підуть на вибори голосувати

 цьому тижні кропивничани, підуть на вибори голосувати


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool