На території Знам`янського, Вільшанського районів відбулись рейди

Червень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Найближчими днями, за інформацією Укргідрометцентру, на Кіровоградщині утримається суха спекотна погода.

А отже у лісах області очікується висока (4 класу) пожежна небезпека. За таких умов підвищується ризик виникнення пожеж у лісових масивах, а також сухої рослинності на відкритих територіях.

Звичайно, що сама по собі пожежа не виникне, її причиною найчастіше є людська діяльність. Тому в цей період рятувальники, об’єднавши свої зусилля з лісівниками та правоохоронцями, спрямовують свої зусилля на посилення профілактичної роботи по запобіганню пожежам у екосистемах області.

У вихідні дні ця робота не припиняється, оскільки саме зараз у лісах найбільше відпочивальників. Впродовж 27 червня перевірки дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісах відбулись на території Знам′янського, Вільшанського та інших районів. Учасники рейдів перевірили місця, де полюбляють відпочивати жителі згаданих районів, поспілкувалися з громадянами, роз’яснили, як відпочивати, щоб не зашкодити зеленим насадженням, наголосили, що лісова пожежа – складне явище, яке важко контролювати, яке стрімко розвивається та змінює свій напрям, закликали пильнувати дітей та не допускати їх пустощів з вогнем, а також роздали листівки із правилами безпеки.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool