На території пасажирського вагонного депо Одеса-Головна відбулися тренування рятувальників

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

9 квітня 2014 року на території пасажирського вагонного депо Одеса-Головна відбулися показові навчальні тренування сил ГУ ДСНС України в Одеській області.

На тренуваннях були присутні: начальник Головного управління ДСНС України в Одеській області Володимир Боделан, начальник спецслужби Одеської залізниці Микола Лут, головний інженер Одеської дирекції залізничних перевезень Андрій Яшков, начальник спеціального сектору Одеської дирекції залізничних перевезень Олег Фрасинюк та начальник пасажирського вагонного депо Одеса-Головна Олександр Підчевірний .
Тренування з ліквідації умовної надзвичайної ситуації проводилося для перевірки готовності спеціалізованих формувань цивільного захисту до проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт. Під час заходу було перевірено готовність захисної споруди цивільного захисту депо для розміщення працівників робочої зміни у разі виникнення надзвичайної ситуації. Зазначене приміщення обладнано усім необхідним: фільтровентиляцією, телефонним зв’язком, санітарною кімнатою, розраховано на одночасне розміщення до 200 людей. У приміщенні наявні засоби індивідуального захисту органів дихання та прибори радіаційної та хімічної розвідки.
За словами начальника спецслужби Одеської залізниці Миколи Лута на Одеській залізниці створено систему реагування на надзвичайні ситуації, яка забезпечує оповіщення, захист та навчання працівників структурних підрозділів залізниці.
Начальник ГУ ДСНС України в Одеській області Володимир Боделан відмітив, що захисне укриття, при пасажирському вагонному депо Одеса-Головна оснащено за всіма нормами: «Одеська залізниця готова до швидкого реагування на будь-які надзвичайні ситуації. На жаль, не всі підприємства на території Одеської області можуть похвалитися тим, що захисні споруди знаходяться в такому робочому та ефективному стані для їх використання в тій чи іншій надзвичайній ситуації».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool