На території лісових масивів Кіровоградщини відбуваються рейди (ФОТО)

Серпень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

Літня спека змушує шукати порятунку на лоні природи, особливо добре, якщо є можливість відвідати лісовий масив.

Проте, щоб дозвілля не зашкодило навколишньому середовищу, треба не забувати і про елементарні правила пожежної безпеки, оскільки іскра від недопалка чи сірника може перетворити на попелище усі зелені насадження. Для контролю за станом пожежної безпеки у лісових масивах та проведення профілактичної роботи з громадянами рятувальники, працівники поліції та лісового господарства проводять рейдові перевірки.

3 серпня така перевірка проводилася на території лісових масивів Новгородківського, Новоархангельського та Гайворонського районів. Організатори рейдів здійснили обходи угідь, перевірили наявність застережних табличок, шлагбаумів на в’їздах до лісу та мінералізованих смуг. Окремо при цьому поспілкувалися з відпочивальниками. Їм нагадали про заборону розкладати багаття у пожежонебезпечний період та необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. Порушників на території лісових масивів виявлено не було, а це свідчить, що роз’яснювальна робота дає свої позитивні результати. Рятувальники нагадали громадянам, як діяти у разі лісової пожежі, та зазначили, що у таких випадках необхідно одразу викликати Службу порятунку, щоб загоряння не поширилося на більшу площу. Правоохоронці наголосили, що законом передбачена відповідальність за спалювання об’єктів рослинного світу.

Усім співрозмовникам були роздані застережні листівки з порадами щодо безпечного відпочинку в лісових масивах.

Прес-служба У ДСНС в області

На території лісових масивів Кіровоградщини відбуваються рейди
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool