На території Кіровоградської області діє практичний етап операції «Мігрант»

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

З метою запобігання і протидії нелегальній міграції та інших порушень законодавства України в міграційній сфері з 21 лютого 2018 року на території області проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».

Правоохоронці стверджують, що не всі іноземці, які проживають, навчаються та ведуть бізнес на території Кіровоградської області, дотримуються законів. Тому інспектори роблять усе можливе, аби ці порушення мінімізувати.

Під час відпрацювання, інспектори патрульної поліції перевірили 69 іноземців та 64 транспортні засоби з іноземною реєстрацією.

За порушення правил дорожнього руху України патрульні поліцейські оформили 19 адміністративних матеріалів.

Під час практичного етапу операції "Мігрант" більша увага звертається на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують.

Практичний етап профілактичного відпрацювання «Мігрант» триватиме до 30 квітня 2018 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool