На території Кіровограда відпочили понад 10 тисяч дітей

Липень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

Тема літнього оздоровлення дітей стала головною на щопонеділковій нараді з керівниками виконавчих органів міської ради, яку провів перший заступник міського голови Василь Дзядух.

За інформацією начальника управління освіти міської ради Лариси Костенко, у період з 26 травня по 15 червня в 41 пришкільному таборі на території Кіровограда відпочили понад 10 тисяч дітей, що складає 57% від загальної кількості учнів. Для порівняння, відзначила Лариса Костенко, у 2011 році дозвілля на шкільних майданчиках провели 37% школярів.
Особливістю пришкільних таборів 2012 року, звернула увагу начальник управління освіти, стала організація профільних загонів, де діти мали змогу підвищити рівень своїх знань і навичок в хореографії, естетиці, іноземній філології.
Крім того, підкреслила Лариса Костенко, на організацію літнього відпочинку вихованців дитячого будинку “Барвінок” і школи – інтернату у міському бюджеті передбачено 390 тисяч гривень. У літній період діти з цих закладів набираються сил в дитячому таборі “Дружба”.

джерело

фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool