На Різдво правоохоронці Кіровоградщини посилять охорону громадського порядку

Січень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Під час святкування Різдва Христового на території області працівники міліції посилено охоронятимуть громадський порядок з метою попередження можливого ускладнення обстановки та забезпечення безпеки громадян.

Ввечері 6 січня у 120 церквах, розташованих у понад 90 населених пунктах Кіровоградщини, відбуватиметься святкове Богослужіння. За попередніми даними участь у ньому братимуть понад 27 тисяч чоловік. Громадський порядок безпосередньо на прилеглих до релігійних споруд територіях охоронятимуть більше 200 правоохоронців.
У день Різдва Христового у 69 населених пунктах також заплановано проведення Богослужіння у 85 церквах. Участь у заходах можуть взяти близько 20 тисяч громадян. Майже 140 працівників міліції буде задіяно до посиленої охорони громадського порядку.
Із 6 по 8 січня в обласному Управлінні МВС працюватиме оперативний штаб, особовий склад органів внутрішніх справ переведено на посилений варіант несення служби.
Правоохоронці закликають жителів та гостей Кіровоградської області не допускати порушень громадського порядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти за телефоном гарячої лінії УМВС «Громадянська позиція» - 0-800-509-102 або за номером «102».

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool