На Рівненщині мотоцикліст скоїв наїзд на двох дітей

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

У перший день Великодніх свят у Зарічненському районі Рівненської області невідомий водій збив двох дітей та з місця пригоди втік. Втім уникнути покарання йому завадили правоохоронці.

 

Сталася дорожньо-транспортна пригода близько 20 години у селі Борове. Невідомий водій на невстановленому транспортному засобі рухаючись по вулиці Центральній допустив наїзд на двох місцевих дівчинок, 5-ти та 9-ти років, які рухалися по бруківці в попутному напрямку. Після цього водій з місця пригоди зник.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди діти отримали травми різного ступеню важкості, з якими були госпіталізовані до Борівської дільничної лікарні.

На розшук невідомого водія було задіяно особовий склад Зарічненського райвідділу міліції. Правоохоронці опитували місцевих жителів, які могли бути потенційними свідками автопригоди.

В ході проведення оперативно - розшукових заходів працівниками ВДАІ Зарічненського РВ УМВС було встановлено, що у скоєнні наїзду на пішоходів підозрюється 17-річний мешканець села Млинок, Зарічненського району. Пізніше, юнак сам зізнався, що саме він, керуючи мотоциклом «Viper», скоїв вище вказану дорожньо-транспортну пригоду.

На даний час мотоцикл поміщений на майданчик Зарічненського райвідділу міліції. 17-річний юнак спілкується зі слідчим.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool