На поїзд «Одеса-Київ» оформлено понад 10 тис. електронних проїзних документів

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Починаючи з 30 жовтня поточного року на Одеській залізниці діє послуга завдяки якій пасажир може з роздрукованим вдома проїзним документом здійснити посадку на поїзд № 106/105 сполученням «Одеса-Київ».

Це стало можливим завдяки введенню в експлуатацію мобільних терміналів для зчитування QR-кодів електронних проїзних документів. На цей поїзд вже було оформлено понад 10 тис. електронних проїзних документів.
З 5 грудня в пробну експлуатацію введені мобільні термінали у поїзді №60/59 сполученням «Одеса-Харків». За тиждень новою послугою скористалися понад тисяча пасажирів. Найближчим часом така послуга почне діяти у поїзді №108/107 сполученням «Одеса-Ужгород».
Впровадження таких терміналів дозволяє заощаджувати час пасажирів на оформлення проїзних документів у касах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool