На площу Героїв Майдану у Кіровограді чекає реконструкція

Квітень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 2595 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 квітня, у Кіровоградській міській раді відбулася робоча зустріч заступника міського голови Олександра Грабенка з архітектурною спільнотою обласного центру. Учасники зустрічі обговорили майбутнє площі Героїв Майдану у Кіровограді.

І архітектори і представники міської влади були одностайні у думці, що проект реконструкції центрального кіровоградського майдану необхідно винести на громадське обговорення, залучивши до цього якомога ширше коло професіоналів і активістів. Взяти на себе лідерські функції, виступити адміністратором такого обговорення цілком спроможна громадська рада при виконавчому комітеті міської ради.

Під час наради була також висловлена думка, що площа Героїв Майдану не повинна бути місцем жалоби, місцем оплакування, а ідею створення Меморіалу Героїв Революції Гідності необхідно реалізовувати окремим проектом.
- Реконструкцію головної площі у Кіровограді можна використати і з практичною метою розвантаження центру міста від припаркованого транспорту, - відзначив під час наради Олександр Грабенко. – Технічно було б можливо організувати підземний паркінг на місці стоянки автотранспорту по вулиці Чміленка поряд з будівлею облдержадміністрації.

Конкретніші пропозиції щодо варіантів реконструкції площі Героїв Майдану можна буде почути вже за місяць. Саме через такий термін архітектурна спільнота Кіровограда домовилася зібратися ще раз, щоб конструктивно продовжити розмову.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool