На підтримку творчих спілок Кіровоградщини виділять близько 200 тисяч гривень

Лютий 08, 2018 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко в обласному художньому музеї.

Туди він завітав, щоб привітати із 50-річчям голову Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Андрія Хвороста.

Вітаючи ювіляра Сергій Коваленко зауважив, що за час його керівництва спілкою художників вибудувалась міцна співпраця з обласним художнім музеєм, результатом якої є яскраві творчі проекти, що реалізовуються не лише у Кропивницькому, а й по всій області. Він побажав Андрію Хворосту натхнення та творчих успіхів.

Під час обговорення перспектив співпраці обласної організації спілки художників із мистецькими закладами Кіровоградщини, Сергій Коваленко відзначив, що "голова облдержадміністрації прийняв рішення про збільшення у 2018 році фінансової підтримки творчих спілок до 200 тисяч гривень".

Андрій Хворост подякував керівництву області за підтримку та запросив на персональну виставку "50 відтінків світла", відкриття якої відбудеться завтра в художньому музеї. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool