На підприємстві «Шкірзавод-Златопільський» загинуло три робітники

Серпень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

В місті Новомиргород на підприємстві «Шкірзавод-Златопільський» виявлено три трупи робітників, а одного непритомного каретою швидкої допомоги доставлено до центральної районної лікарні. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

В ході проведеної перевірки встановлено, що чотири працівники дубильного цеху чистили відстійник на очисних спорудах ТОВ «Шкірзавод-Златопільський». В ході роботи зазнали отруєння випарами невідомої речовини. Живим лишився лише один з них.
На місце події виїжджав начальник слідчого відділу прокуратури області Олег Смирнягін.
За даним фактом прокуратурою Новомиргородського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.
Проводяться першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи.
Прокуратурою області взято на контроль хід досудового слідства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool