На пасажирських маршрутах Кропивницького з'являться двадцять нових автобусів

Травень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

Комунальне підприємство «Електротранс» та ТОВ «Торговий дім ЛІТАН» уклали договір на постачання 20 автобусів марки МАЗ 103486 для роботи на пасажирських маршрутах Кропивницького.

Угода, підписана директорами підприємств Олександром Луценком Олегом Суховим, оприлюднена на сайті публічних закупівель «ProZorro» 26 травня 2017 року.

Згідно з укладеною угодою, вартість автобусів становить 69 579 900 гривень, гарантійний термін експлуатації автобусів складає 24 місяці з моменту введення в експлуатацію або до досягнення 80 тисяч кілометрів пробігу. У разі виявлення дефектів постачальник буде зобов’язаний у 10-денний термін виконати сервісне чи гарантійне обслуговування.

Автобуси будуть доправлятися у Кропивницький окремими партіями до 31 грудня 2017 року


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool