На отриманні хабара викрито одного з депутатів Кропивницького

Липень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 липня 2018 року, у результаті спільної операції прокуратури Кіровоградської області, УЗЕ в області та слідчих обласної поліції на отриманні неправомірної вигоди у сумі 133 тис грн викрито одного з депутатів Фортечної районної у м. Кропивницькому ради.

У ході досудового розслідування встановлено, що згаданий вище депутат вимагав та отримав від приватного підприємця вказану суму коштів аби вплинути на членів постійної комісії та виконавчого комітету міської ради м. Кропивницького та отримати місця під розміщення рекламних об”єктів.

Частина отриманих коштів, з його слів, призначалась для розподілу між посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Депутата затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Прокурор області Анатолій Коваленко повідомив затриманому депутату Фортечної районної у м. Кропивницькому ради про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 (одержання неправомірної вигоди за здійснення впливу на посадових осіб) КК України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Триває слідство.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool