На одеському вокзалі привітали двохмільйонного туриста

Листопад 02, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Вчора на пасажирському вокзалі станції Одеса-Головна містяни разом с пресою зустрічали двохмільонного туриста.

Символічна церемонія проводилася під звуки духового оркестру. Ідею та втілення заходу реалізували представники Департаменту культури та туризму міськради та туристичного інформаційного центру.

Згідно з розрахунками зазначеного відомства двохмільйонним став пасажир поїзда №107 сполучення Ужгород – Одеса Микола Казюк. Родом він з міста Надвірна Івано-Франківської області, працює в Державній службі у справах ветеранів війни та учасників АТО в Тернопільській області, в минулому – військовослужбовець 70-ої окремої десантно-штурмової бригади та учасник АТО (2014-2015 років).

Чоловік зізнався, що в Одесі він уперше – приїхав до міста на тренінг з посттравматичного росту та психологічної реабілітації. Між заняттями бажає побачити пам’ятки, ознайомитися з архітектурою та побувати біля моря. За зручний комфорт під час мандрівки поїздом до Одеси завдячує працівникам залізниці:«Їхав в СВ безкоштовно, тому що брав проїзний документ за талони, які додаються до посвідчення учасника бойових дій. Дякую працівниці залізниці, яка видала мені цей квиток, інакше мені б совість не дозволила та я попросив би, максимум, купе з чаєм», – розповів Микола Казюк.

В свою чергу в Департаменту культури та туризму Одеської міськради зазначили, що така ініціатива була реалізована вперше, а щасливця обирали згідно з підрахунками відразу трьох досліджень, згідно з підсумками яких за 10 місяців поточного року до Одеси прибуває 2-мільонний турист. До речі, слід зазначити, що цього року спостерігається тенденція росту кількості іноземних туристів, але близько 80% туристів, що відвідували місто, це українці з різних регіонів країни.

Двохмільонний турист Одеси отримав сувеніри, сертифікат на безоплатну вечерю в одному з одеських ресторанів та оглядову екскурсію по місту.

Всі пасажири поїзда №107 Ужгород – Одеса отримали задоволення від одеських пісень у живому виконанні духового оркестру та сувенірні картки з краєвидами та пам’ятними місцями Одеси.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool