На Одеській залізниці зважено 40 тис. 124 вантажні поїзди

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 621 | Коментарі: 0

На тензометричних динамічних вагонних вагах Одеської залізниці за 12 місяців 2014 року зважено 40 тис.124 вантажні поїзди, що на 2 тис. 846 поїздів більше, ніж у 2013 році.

Такі ваги працюють на трьох пунктах комерційного огляду поїздів та вагонів на станціях Котовськ, Знам’янка і Тимкове для зважування під час руху залізничних вагонів на швидкості до 15км/год, рахунку кількості вагонів, реєстрації маси кожного вагону і маси складу поїзда.
Зокрема було виявлено вагони навантаження інших залізниць з нестачею вантажу – 1 тис. 031 вагон, 225 вагонів з порушенням технічних умов навантаження та кріплення вантажів, з них: 166 вагонів з понаднормативною різницею завантаження візків та 59 вагонів з перевантаженням понад трафаретну вантажопідйомність.
Служба комерційної роботи та маркетингу Одеської залізниці піклується про цілісність отриманих з інших залізниць вантажів і завдяки технічним засобам виявляються вагони не лише з ознаками незбереження вантажу, а й порушеннями технічних умов навантаження та кріплення вантажів. Це дає можливість своєчасно виявляти та усувати комерційні несправності, що загрожують безпеці руху та не допускати віднесення не збережених перевезень на відповідальність Одеської залізниці.

*Довідка Всього на Одеській залізниці працюють дев’ять пунктів комерційного огляду поїздів та вагонів на станціях Одеса-Застава-1, Одеса-Сортувальна, Роздільна-Сортувальна, Котовськ, Знам’янка, Тимкове, ім.Т.Шевченка, Херсон, Миколаїв, частина яких оснащена технічними засобами контролю за цілісністю вантажу на шляху прямування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool