На Одеській залізниці визначили переможців огляду-конкурсу «Охорона праці очима дітей»

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1537 | Коментарі: 0

19 квітня 2011 році в Дорожньому центрі охорони праці Одеської залізниці відбувся огляд-конкурс дитячих малюнків «Охорона праці очима дітей», що відкриває Тиждень охорони праці. 

Комісія на чолі з головним інженером Одеської залізниці Григорієм Бойком обрала 34 найкращі роботи, що демонструють бездоганні знання дітей правил безпеки перебування на об’єктах залізничної інфраструктури. Авторів найкращих малюнків було заохочено цінними дарунками.

У конкурсі брали учать діти, які мешкають неподалік залізниці та діти залізничників. З шести областей, які обслуговує Одеська залізниця, малюнки надходили спочатку до структурних підрозділів, а згодом до служби охорони праці. Понад 200 яскравих малюнків з найрізноманітнішими сюжетами було надіслано до служби охорони праці.
Комісія визначила найкращі малюнки дітей в чотирьох вікових категоріях: до п’яти років, від шести до 10, від 11 до 15 років та старші (16 років).
Найчисленнішими виявилися малюнки дітей віком від шести до десяти років (118). Активну участь в конкурсі взяли діти працівників локомотивного депо Котовськ (18 малюнків), Котовської дистанції сигналізації та зв’язку (9 малюнків), Херсонський загін відомчої воєнізованої охорони (7 малюнків), Долинської дистанції електропостачання (6 малюнків) тощо.
Малюнки дітей свідчать про активну роботу в пропаганді охорони особистої безпеки серед дітей та школярів та попередженні випадків невиробничого травматизму. Проведення таких заходів наочно демонструє дітям та їх батькам надзвичайну важливість дотримання правил особистої безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool