На Одеській залізниці визначили кращих колійників

Жовтень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці вперше відбувся конкурс професійної майстерності серед дорожніх майстрів і бригадирів колії – це дебют не тільки для одеських колійників, адже подібний конкурс ще не проводився на жодній з залізниць України. Конкурс було проведено за ініціативою керівництва Одеської залізниці.

Захід проходив у два тури. Спочатку на всіх 20-ти дистанціях колії і п’яти колійних машинних станціях Одеської магістралі дорожні майстри і бригадири колії пройшли перевірку на знання вимог інструкцій щодо поточного утримання колії і технології проведення колійних робіт на рейкових плітях безстикової колії. Кращі у своїй професії взяли участь у другому етапі конкурсу – дорожньому, який відбувся на базі Одеської дистанції колії.

Теоретичні знання колійників перевіряли на комп’ютері з використанням системи многопрофільного тестування, а також спеціалістам необхідно було за відведений час відповісти на сто запитань на знання вимог діючих нормативно-технічних документів і посадових обов’язків.

Потім була практична частина – виявлення несправностей на колії і стрілочних переводів по станції Одеса-Товарна.
За підсумками результатів, які продемонстрували учасники, комісія під керівництвом головного інженера служби колійного господарства Валерія Дорошенка визначила переможців.
«Кращим дорожнім майстром» став дорожній майстер 9-го околотку по станції Кіровоград Помічнянської дистанції колії Сальніков Сергій, на другому місці – дорожній майстер 7-го околотку по станції Берегова дистанції колії Одеса-Сортувальна Юрій Кучерявий, третє – поділили дорожній майстер 8-го околотку по станції Бершадь Гайворонської дистанції колії Ярослав Гава і дорожній майстер 8-го околотку по станції Роздільна-1 Роздільнянської дистанції колії Дмитро Тимошенко.
«Кращим бригадиром колії» названо бригадира колії 2-го околотку по станції Джулинка Гайворонської дистанції колії Віталія Білецького, друге місце посів бригадир колії 2-го околотку по станції Бугаз Білгород-Дністровської дистанції колії Василь Корнілов, третє – з однаковими показниками поділили бригадир колії 8-го околотку по станції Одеса-Товарна Одеської дистанції колії Олександр Капріян і бригадир колії 3-го околотку по станції Кам’янка Шевченківської дистанції колії Олексєнко Валентин. Переможцям вручили Почесні грамоти і грошові винагороди.

За словами учасників для кожного з них перемога в конкурсі – це не головне. Конкурс став справжнім випробуванням, перевіркою власних сил, професійних знань та умінь. Крім того для колійників – це чудова нагода обмінятися досвідом і підвищити кваліфікацію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool