На Одеській залізниці відкрито платформу ім. М.А.Гур’єва

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці платформа станції Роздільна-Сортувальна отримала назву на честь видатного залізничника, який майже чотири десятиліття свого життя присвятив роботі на магістралі – Михайла Артемовича Гур’єва.

Рішення про перейменування платформи керівництвом залізниці було прийнято давно, проте тільки наразі було узгоджено всі організаційні питання. В урочистостях, присвячених вшануванню пам'яті видатного керівника-залізничника і відкриттю оновленої платформи, взяли участь головний інженер Одеської дирекції залізничних перевезень Андрій Яшков, начальник станції Роздільна Руслан Кокошко та представники трудових колективів структурних підрозділів Роздільнянського залізничного вузла.
Михайло Артемович пройшов трудовий шлях від чергового по станції Ясинувата до начальника Одеської залізниці. Очолював Одеську залізницю Михайло Артемович з 1988 по 1997 роки. За словами залізничників, що працювали пліч-о-пліч з цим видатним керманичем, це був справедливий керівник з великої літери, новатор, який зумів зібрати навколо себе команду справжніх професіоналів, що і дотепер забезпечують стабільну роботу підприємства. У складний економічний період – початок 90-х рр. ХХ ст. – він зробив значний внесок у збереження цілісної системи залізничного сполучення в масштабах держави, мобілізував працівників для забезпечення безпеки руху поїздів та своєчасної доставки вантажів по Одеській залізниці.
Нагадаємо, що за останні кілька років платформа ім. М.А. Гур’єва – четверта на Одеській залізниці, що отримала назву на честь виданої постаті в історії залізничного транспорту.


На Одеській залізниці відкрито платформу ім. М.А.Гур’єва


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool