На Одеській залізниці відбувся семінар-нарада з питань екологічної безпеки на залізничному транспорті

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

14-16 травня 2013 року у конференц-залі санаторію-профілакторію «Біла акація» відбувся галузевий семінар-нарада на тему “Удосконалення форм і методів управління системою екологічної безпеки на залізничному транспорті України в процесі реформування”.

У заході взяли участь представники Головних управлінь, управлінь Укрзалізниці та підлеглих їй підприємств, шести українських залізниць, профільних навчальних закладів, а також керівники підприємств, які працюють на ринку послуг у сфері природоохоронної діяльності.
Відкрив семінар-нараду заступник головного інженера залізниці — начальник технічної служби Одеської залізниці Олег Батир.
Під час семінару-наради були розглянуті та обговорені підсумки природоохоронної діяльності галузі за 2012 рік, організаційні аспекти вдосконалення природоохоронної роботи залізничного транспорту в умовах реформування. Також відбулися дебати стосовно процедури здобуття дозвільних документів у сфері природокористування, вдосконалення форм і методів управління системою екологічної безпеки на залізницях України.
У ході семінару-наради було відмічено великий вклад начальника управління екологічної безпеки Укрзалізниці Анатолія Павлюка у створення у жовтні 2012 року Управління екологічної безпеки Укрзалізниці, що дозволить сформувати ефективну вертикаль для управління та контролю стосовно широкого спектру питань природоохоронної діяльності залізничної галузі.
Доповідачі підкреслили позитивні зрушення стосовно структурних перетворень у сфері природоохоронної діяльності вітчизняного залізничного транспорту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool