На Одеській залізниці відбулися полігонні та командно-штабні навчання відновного та пожежного поїздів

Листопад 24, 2015 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

18 листопада 2015 року на станції Знам’янка Одеської залізниці відбулися спільні полігонні та командно-штабні навчання відновного та пожежного поїздів станції Знам’янка щодо координації дій під час ліквідації наслідків транспортних подій з небезпечним вантажем.

Проводив навчальний захід головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян. У навчаннях взяли участь представники ревізорського апарату, дирекції залізничних перевезень та особовий склад відновного та пожежного поїздів – близько півсотні працівників.

Згідно з планом практичних полігонних навчань здійснено імітацію сходження з рейок, з подальшим перекиданням цистерни з дизельним паливом, та напіввагону. Унаслідок перекидання цистерни виникла пожежа вантажу, яка була ліквідована силами пожежного поїзду. Ще один на піввагон зійшов з рейок без перекидання. Пожежу було ліквідовано у встановлені терміни за допомогою повітряно-механічної піни, яка подавалась піногенераторами. Після ліквідації умовної пожежі було виконано роботи по підніманню цистерни й напіввагону вантажопідіймальним краном. Встановлення на візки напіввагону після сходження коліс з рейок здійснювалось за допомогою гідравлічної установки. Всі роботи було проведено згідно з планом навчань.

Злагоджена робота Одеських залізничників під час полігонних та командно-штабних навчань відновних поїздів свідчить про готовність у разі необхідності оперативно ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій на об'єктах залізничної інфраструктури.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool