На Одеській залізниці відбулися полігонні та командно-штабні навчання відновних поїздів

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

Нещодавно на базі Котовської дистанції колії Одеської залізниці відбулися полігонні та командно-штабні навчання відновних поїздів щодо координації дій під час ліквідації наслідків транспортних подій.

Проводив навчальний захід головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян. У навчаннях взяли участь представники ревізорського апарату, дирекцій залізничних перевезень та начальники усіх відновних поїздів станцій Одеса-Товарна, Котовськ, Роздільна, ім.. Т.Шевченка, Помічна, Знам’янка та Миколаїв. Практичні заняття проводились з використання вантажопідіймальних кранів, гідравлічного обладнання та інших пристосувань для ведення відбудовних робіт.
На початку заходу було обговорено низку питань щодо обладнання штабних наметів на прикладі намету, розташованого для проведення навчань, який було обладнано усім необхідним: портативними столами, стільцями, обігрівачами, електрочайниками, електростанціями і розетками для підключення живлення мобільних телефонів.
Далі учасники заходу спостерігали на майданчику встановлення за допомогою двох кранів на рейки моторного вагону електропоїзда серії ЕР9 з вантажопідіймальним краном ЕДК 1000/2 з використанням приладів для з’єднання візків із кузовом вагону. Демонстрація імітувала схід вагону.Також було продемонстровано дії у разі сходу причіпного вагону електропоїзда ЕР9 за допомогою гідравлічного обладнання виробництва Німеччини. Наступним кроком полігонних навчань став варіант встановлення на рейки моторного вагону дизель-поїзда серії Д1 угорського виробництва
За словами головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна робота відновних поїздів завжди була зверхвідповідальною, а у нинішній тривожний час залізничникам слід бути не тільки професіоналами своєї справи, а й проявляти максимальну уважність та пильність.
Злагоджена робота Одеських залізничників під час полігонних та командно-штабних навчань відновних поїздів свідчить про готовність у разі необхідності оперативно ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій на об'єктах залізничної інфраструктури.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool