На Одеській залізниці відбулася акція медично-просвітницького характеру

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Майже сотня пасажирів поцікавилася основними відомостями про стан свого здоров’я під час соціальної акції медичного просвітницького проекту «Майстерня здоров’я». Акція відбулася 20 березня 2012 року на вокзалі станції Одеса-Головна. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ОЗД

Бажаючі мали змогу виміряти артеріальний тиск та дізнатися показники пульсу, отримавши від спеціалістів Всеукраїнського лікарського товариства та медиків Дорожньої лікарні консультацію щодо заходів, яких можна вжити для покращення самопочуття.

Мета акції - максимально привернути увагу людей до свого здоров’я, а також сформувати розуміння того, що хворобу можна і потрібно лікувати. Подібні заходи відбулися також на інших вокзалах Укрзалізниці - у Дніпропетровську, Івано-Франківську, Києві, Луганську, Херсоні, Черкасах, Сімферополі, Харкові тощо.
Даний захід проводився за ініціативи Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України, Головного управління медичних закладів Укрзалізниці, громадської ради Міністерства охорони здоров’я України і Всеукраїнського лікарського товариства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool