На Одеській залізниці триває атестація вагонних депо

Жовтень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

З серпня поточного року на Одеській залізниці триває планова атестація вагонних депо служби вагонного господарства.

Комісія Укрзалізниці у складі: представників Головного управління вагонного господарства, Головного управління безпеки руху, Управління воєнізованої охорони, Головного управління охорони і організації праці та Дніпропетровського органу сертифікації залізничного транспорту перевіряє можливості якісного виконання вагонними депо ремонту вантажних вагонів та технічного обслуговування вантажних і пасажирських поїздів.
На початку серпня було атестоване експлуатаційне вагонне депо Одеса-Застава-1, у вересні проведено атестацію експлуатаційного вагонного депо Котовськ, а в жовтні – експлуатаційно-ремонтного вагонного депо Херсон.
Особливістю цьогорічної атестації, є її проведення під час реорганізації вагонного господарства, зокрема його розподілення на експлуатаційну та ремонтну складові. У ході проведення атестацій вагонних депо, комісія Укрзалізниці під головуванням заступника начальника Головного управління вагонного господарства Івана Ісопенка перевіряла стан обладнання та устаткування, рівень підготовки працівників вагонних депо, відповідність нормативній документації технологічних процесів вагонних депо. Також всебічно було проаналізовано виробничі потужності депо, їх вплив на навколишнє середовище, забезпечення безпечних умов праці залізничників та виконання вимог нормативних документів з безпеки руху.
Комплексні висновки атестаційної комісії свідчать про те, що усі три атестовані вагонні депо гідно підтвердили право на забезпечення якісного ремонту вантажних вагонів та технічне обслуговування рухомого складу.
Наразі атестація в службі вагонного господарства триває – на черзі ремонтне вагонне депо ім. Т.Шевченка. Високий рівень технічного оснащення та відповідний рівень підготовки працівників та керівництва депо усіх ланок дають упевненість, що цей структурний підрозділ Одеської залізниці також підтвердить високий рівень виробництва та професіоналізм своїх працівників.

*Довідково: Атестація вагонних депо проводиться з 2002 року з періодичністю один раз на три роки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool