На Одеській залізниці створюють умови для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями

Березень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Працівники філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» проводять роботу для реалізації Програми зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів залізничної інфраструктури на 2016 рік.

У рамках цієї програми у першому півріччі поточного року на вокзалах планується провести низку заходів з метою покращення надання транспортних послуг пасажирам з обмеженими фізичними можливостями.

Зокрема, для зручності осіб з інвалідністю (у тому числі на візках) квиткові каси пасажирських вокзалів Херсон та Миколаїв обладнають вікнами із заниженим підвіконням.

Для осіб з вадами зору на вокзалах Шевченко та Миколаїв забезпечать наявність візуальних попереджень (жовтим кольором) на початку та кінці сходів центральних входів до будівель вокзалів, а також встановлять звукові маячки на вокзалі станції Черкаси, дублюючу інформацію шрифтом Брайля на вокзалах Олександрія, Помічна та Черкаси. Крім того, на вокзалі станції Олександрія обладнають спеціалізований туалет для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Додамо, що 2016 рік на залізниці оголошено роком належних умов для доступу маломобільних пасажирів до об’єктів залізничної інфраструктури. Наразі працівниками філії проводиться розробка проектної документації, планування кошторису, придбання необхідних матеріалів тощо.

Прес-центр Одеська залізниця
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool