На Одеській залізниці розкрито півсотні випадків крадіжок за півроку

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

За 6 місяців поточного року особовим складом відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці сумісно із співробітниками транспортної міліції розкрито 50 випадків крадіжок на загальну суму 78 тис. 727 грн., та затримано 68 чоловік.

З них 5 випадків крадіжок вантажів на суму 19 тис. 733 грн., та 45 випадків крадіжок матеріальних цінностей на суму 58 тис. 994 грн.
Найбільше потерпає від розкрадачів колійне господарство – 32 випадки на суму 37 тис. 464 грн., а також вагонне господарство – 4 випадки на суму 9 тис. 751 грн., господарство сигналізації та зв’язку – 4 випадки на суму 4 тис. 450 грн., та господарство енергопостачання – 1 випадок на суму 5 тис. грн., тощо. По випадках крадіжок розпочато 53 кримінальних провадження.
Особовим складом підрозділів відомчої воєнізованої охорони сумісно із співробітниками транспортної міліції у І півріччі 2014 року проводилась робота з перевірок приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють із порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених оперативно-профілактичних заходів було перевірено 91 пункт. Діяльність трьох пунктів було припинено, а у двох було вилучено майно залізниці. Проти власників пунктів приймання металобрухту порушені кримінальні провадження. Ведеться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool