На Одеській залізниці проведено Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 686 | Коментарі: 0

З 9 по 15 листопада на Одеській залізниці було проведено роботу з усіма причетними працівниками служб та структурних підрозділів у рамках Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху. Ця робота містила низку заходів.

Насамперед, було організовано обладнання наочної інформації та проведено збори для підвищення рівня транспортної дисципліни в трудових колективах. Працівників поінформували про поточний стан справ на магістралі щодо безпеки дорожнього руху та нагадали про причини дорожньо-транспортного травматизму.

З метою пропаганди безпеки на залізничному транспорті та безпеки руху на залізничних переїздах фахівцями залізниці проведено 128 виступів в автошколах, освітніх закладах та підприємствах перевізників півдня та центру України. Загалом тематичні виступи охопили понад 6,7 тис. слухачів, які ознайомились з 28 спеціалізованими відеофільмами. Ще більша аудиторія була охоплена під час чотирьох тематичних виступів на телебаченні та 28 виходах в ефір радіостанцій.

За тиждень в учбових закладах та на переїздах залізничники розповсюдили понад 10,3 тис. рекомендацій автолюбителям – «Пам’ятка водієві транспортного засобу щодо проїзду через залізничні переїзди». Окремо, з водійським складом залізниці проведено майже 400 технічних занять щодо вивчення оновлених Правил дорожнього руху та розділу, що стосується руху через залізничні переїзди, правил надання першої медичної допомоги потерпілим та їх транспортування. Також з водіями-залізничниками проведено понад 450 додаткових інструктажів з питань експлуатації транспортних засобів при погіршенні погодних умов, що є дуже актуальним напередодні зимового періоду.

Крім того, на минулому тижні на Одеській залізниці організували контроль за випуском автотранспорту на лінію, проведенням цільових інструктажів водіїв перед виїздом та оперативного інформування щодо стану дорожньої обстановки, а також контроль своєчасності проходження періодичних та передрейсових медоглядів щодо придатності до управління автотранспортом. Велику увагу приділили й перевірці своєчасності й якості технічного обслуговування транспортних засобів, укомплектування їх медичними аптечками, вогнегасниками, інструментом, особливо транспортних засобів для перевезення працівників.

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool