На Одеській залізниці протягом літа пасажири придбали понад 3 млн. проїзних документів

Вересень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці за період літніх пасажирських перевезень 2015 року в білетних касах вокзалу Одеса-Головна пасажирами було придбано понад три млн. проїзних документів: 1 млн. 336 тис. 200 проїзних документів придбано у дальньому сполученні та 1 млн. 698 тис. 100 – у приміському сполученні.

Масові пасажирські перевезення цього року по Одеській залізниці напруженіші, ніж торік. Це пояснюється значним зменшенням (майже відсутністю) пасажиропотоку у Кримському та Донецькому напрямках.

Також до літніх пасажирських перевезень залізницею було підготовлено 506 пасажирських вагонів, що на 5% більше від запланованої кількості (зокрема було відремонтовано різними видами ремонту: ТО-3 – 164 вагона, ТО-2 – 299 вагонів, капітальним ремонтом – 17 вагонів) з них 215 вагонів з системою кондиціювання повітря.

На період літніх пасажирських перевезень було додатково залучено 223 працівника, з них 174 студента, а саме: 65 студентів з Української державної академії залізничного транспорту, 85 – з Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. В. Лазаряна та 24 – з Одеського коледжу транспортних технологій.

Наразі працівники пасажирської служби активно займаються підготовкою господарства до роботи в осінньо–зимовий період.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool