На Одеській залізниці проходять виробничо-технологічну практику 547 студентів

Липень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Улітку 2015 року на Одеській залізниці проходять виробничу практику 547 студентів, у тому числі: 50 студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, 22 – Українського державного університету залізничного транспорту, 14 студентів Державного економіко-технологічного університету, 19 осіб Вінницького транспортного коледжу, 8 – Київського електромеханічного коледжу, 252 студента Одеського коледжу транспортних технологій та 182 – Миколаївського коледжу транспортної інфраструктури.

Для проходження виробничо-технологічної практики залучаються студенти 3-4 курсів. На цей період залізничники для студентів створюють необхідні умови для безпечної роботи на кожному робочому місці, умови для виконання ними програм практики, набуття у повному обсязі професійних навичок та умінь за відповідною робітничою професією, розширення, закріплення і систематизації теоретичних знань, які отримані під час навчання. За студентами закріплюються найдосвідченіші працівники структурних підрозділів залізниці для передачі практичного досвіду.
Дирекції залізничних перевезень та структурні підрозділи залізниці (депо, дистанції) охоче приймають студентів для проходження виробничо-технологічної практики. Керівники структурних підрозділів за результатами проходження практики мають реальну можливість відібрати найкращих студентів для подальшого працевлаштування.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool