На Одеській залізниці працюють понад 15 тис. жінок

Березень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці працює понад 15 тис. жінок - це майже 33% від загальної кількості працюючих на магістралі.

Про це повідомив перший заступник начальника залізниці Анатолій Царенко під час урочистостей присвячених Міжнародному жіночому дню, що відбулися 5 березня 2015 року у конференц-залі Управління Одеської залізниці.
Найбільше жінок працюють у пасажирському господарстві, у службі перевезень та у службі колії. «У наш час важко уявити собі залізницю без представниць прекрасної статі. І хоч професію залізничника не можна назвати легкою, але ви, шановні жінки, щодня доводите, що для вас немає нічого неможливого, що ви міцна та надійна ланка у транспортній галузі. Перевізний процес, складна техніка і новітні інформаційні технології, вирішення економічних і кадрових питань – усе вам під силу, своєю старанною працею ви у значній мірі сприяєте сучасному і якісному виконанню поставлених перед залізницею задач. Також ми пишаємося трудовими подвигами працівниць залізничного транспорту старшого покоління. Низький уклін і величезна вдячність нашим шановним жінкам-ветеранам за їх багаторічну плідну працю на благо рідного підприємства», – зазначив перший заступник начальника Одеської залізниці Анатолій Царенко.
Цього дня 40 залізничниць Одеської магістралі, серед яких 8 ветеранів, з нагоди свята отримали почесні нагороди від начальника залізниці за сумлінну працю на залізничному транспорті, професійну майстерність, творчу ініціативу та високі показники у роботі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool