На Одеській залізниці працевлаштовано 906 молодих спеціалістів за останні роки

Лютий 17, 2014 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Протягом 2011 – 2013 років на Одеській залізниці було працевлаштовано 906 випускників вищих навчальних закладів залізничного транспорту.

З них випускників вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації 677 осіб, вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівня акредитації 229 осіб. Загалом це випускники Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, Української державної академії залізничного транспорту, Державного економіко – технологічного університету транспорту, Одеського коледжу транспортних технологій, Миколаївського технікуму залізничного транспорту, Київського електромеханічного коледжу та Вінницького транспортного коледжу.
На залізниці з 2013 року стартував пілотний проект з підготовки фахівців у вищих навчальних закладах залізничного транспорту за підтримки підприємств залізничного транспорту. Проект передбачає відбір та пошук кращих студентів, які навчаються на випускних курсах залізничних університетів, інститутів та академій, а також підбір майбутніх робочих місць відповідно до їх освітньо–кваліфікаційного рівня. З такими студентами укладаються угоди на підготовку.
У 2013 році на залізницю вже прибули 10 випускників ВНЗ, які навчалися за зазначеним пілотним проектом та призначені на посади відповідно до отриманого освітньо-кваліфікаційного рівня. Ще з 15 випускниками будуть укладені угоди у 2014 році після закінчення навчальних закладів.
Поточного року за попереднім розподілом на Одеську залізницю направлять 233 випускника 2014 року, які навчалися за цільовими направленнями та за державним замовленням залізниці. Серед майбутніх працівників залізниці 147 випускників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації (71 особа за цільовими направленнями) та ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації 86 випускників (37 осіб навчались за цільовими направленнями) і 15 осіб за двосторонніми угодами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool