На Одеській залізниці посилять контроль за проїздом у приміських поїздах

Вересень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

З 1 вересня поточного року на Одеській залізниці посилено контроль за дотриманням пасажирами порядку оформлення проїзних документів.

Заходи проводитимуться в рамках «Місячника по підвищенню доходності від перевезення пасажирів у приміському сполученні». Метою місячника є не тільки підвищити доходність від перевезень, а й перевірити якість обслуговування громадян на приміському сполученні.
Вже розроблені та затверджені графіки проведення рейдів у регіональних поїздах та поїздах приміського сполучення. На вокзалах та станціях організовано оповіщення населення про проведення місячнику через оголошення та гучномовний зв'язок, посилено роботу посадкових бригад працівниками служби пасажирських перевезень та Одеської дирекції залізничних перевезень.
Протягом місяця у приміських поїздах у пасажирів перевірятимуть наявність проїзного документа, вилучатимуть недійсні абонементні квитки та квитки вихідного дня, підроблені посвідчення, які дають право на оформлення безкоштовного або пільгового проїзного документа, а також перевірятимуть відповідність вартості придбаних пасажирами квитків фактичній дальності поїздки
Одеська залізниця нагадує пасажирам про особисту відповідальність за безквитковий проїзд. Обов’язково слід зберігати квиток до закінчення поїздки приміським поїздом і пред’являти його за вимогою осіб, які здійснюють контроль. У іншому разі пасажиру доведеться сплачувати за проїзд вдруге.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool