На Одеській залізниці підвели підсумки конкурсу дитячого малюнка (ФОТО)

Травень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

30 квітня поточного року у залі технічного навчання Центру охорону праці на станції Одеса-Товарна начальник Одеської залізниці Микола Луханін та голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко привітали юних художників, які взяли участь у конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

Начальник Одеської залізниці Микола Луханін особисто привітав переможців з Одеського регіону, відзначивши кращі малюнки цінними дарунками. «Проведенням цього конкурсу ми хочемо достукатися до сердець ваших батьків, дідусів та бабусь. Ми прагнемо, щоб вони зрозуміли те, що для керівництва залізниці життя та здоров’я ваших рідних є найціннішим. Дуже приємно, що цього року у конкурсі взяли участь 414 дітей, що практично вдвічі більше, ніж торік. Сподіваємось, що й надалі ви братимете участь у подібних корисних та цікавих заходах», – зазначив начальник залізниці.

30 квітня поточного року у залі технічного навчання Центру охорону праці на станції Одеса-Товарна начальник Одеської залізниці Микола Луханін та голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко привітали юних художників, які взяли участь у конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».


По закінченні заходу малюки поділилися яскравими враженнями із журналістами. Дочка працівника вокзалу Одеса-Головна Діана Віцина (7 років): «Мені дуже подобається малювати, адже це цікаво і у мене гарно виходить. Про конкурс мені сказала мама і у нас одразу виникло бажання взяти участь».
Не залишилися байдужими й батьки дітей-переможців, зокрема Тетяна Кац, яка працює у вагонному депо Одеса-Застава-1, подякувала керівництву залізниці за «увагу, приємні враження від чудового конкурсу, щедрих дарунків». «Ми обов’язково братимемо участь у конкурсах залізниці й надалі. Такі конкурси дуже корисні, адже вони впливають на розуміння важливості дотримання правил безпеки на залізниці як дорослих, так і дітей та допомагають батькам усвідомлювати, що вдома на них чекає сім’я», - підкреслила залізничниця.
«Цей захід дає позитивні результати у розширенні пізнання дітей у питаннях охорони праці та особистої безпеки. Можливо, що коли ці діти подорослішають, то продовжать традиції батьків і стануть залізничниками, а можливо навіть стоятимуть на сторожі охорони праці. Про цей захід дітлахи розкажуть своїм друзям, а батьки – знайомим, а це означає, що профілактична робота триватиме ще довго по закінченні конкурсу», переконаний начальник служби охорони праці Одеської залізниці Юрій Баранов.
Нагадаємо, що захід проводився в рамках Тижня охорони праці на Одеській залізниці та тривав з 2 по 24 квітня. Найближчим часом керівники структурних підрозділів інших регіонів вручать дарунки на місцях. Конкурс організовують на залізниці другий рік поспіль. Активну участь у конкурсі беруть діти залізничників майже усіх структурних підрозділів. Цього року в конкурсі взяли участь діти чотирьох вікових груп: від 2-х до 6-ти років (106 малюнків), від 7 до 10-ти років (179 малюнків), від 11-ти до 15-ти років (119 малюнків). У кожній з вікових груп комісія обрала по 10 кращих малюнків. У ході відбору малюнків члени комісії враховували відповідність майстерності малюнка віку дитини, адже цікавим є саме бачення та розуміння дитини правил безпеки та охорони праці на залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool