На Одеській залізниці перевірять якість обслуговування громадян у приміському сполученні

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

З першого квітня поточного року у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» оголошено проведення «Місячника по підвищенню доходності від перевезення пасажирів у приміському сполученні».

У цей період буде посилено контроль за дотриманням пасажирами порядку оформлення проїзних документів. Проте метою місячника є не тільки підвищити доходність від перевезень, а й перевірити якість обслуговування громадян у приміському сполученні.

Вже розроблені та затверджені графіки проведення рейдів у поїздах приміського сполучення працівниками служби приміських пасажирських перевезень та дирекцій залізничних перевезень. На вокзалах та станціях організовано оповіщення населення про проведення місячнику через оголошення та гучномовний зв'язок.

Протягом місяця буде посилено роботу посадкових бригад щодо недопущення до посадки у поїзди пасажирів без проїзних документів, вилучатимуть підроблені посвідчення, недійсні абонементні квитки та квитки вихідного дня. Особливу увагу звертатимуть на облік пасажирів пільгових категорій, зокрема студентів, дітей віком від 6 до 14 років. Також залізничники перевірятимуть відповідність вартості придбаних пасажирами квитків фактичній дальності поїздки.

Регіональна філія «Одеська залізниця» нагадує пасажирам про особисту відповідальність за безквитковий проїзд. Обов’язково слід зберігати квиток до закінчення поїздки приміським поїздом і пред’являти його за вимогою осіб, які здійснюють контроль. У іншому разі пасажиру доведеться сплачувати за проїзд вдруге.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool