На Одеській залізниці перевірили готовність колійної техніки до виконання робіт

Квітень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Одеські колійники розпочали проведення комплексних оглядів готовності колійної техніки до виконання ремонтно-колійних робіт у поточному році.

Перший огляд відбувся минулого тижня на базі колійної машинної станції Знам’янка під головуванням заступника начальника департаменту колії з ремонту Укрзалізниці Володимира Шишковського. Серед членів комісії було керівництво служби колійного господарства залізниці та представники Знам’янської ревізорської дільниці. Також у огляді взяли участь головні механіки та бригади колійних машин, які попередньо екіпірували техніку для демонстраційної роботи.
Із 44 одиниць спеціального рухомого складу Одеської залізниці на огляді було представлено 10, адже 20 одиниць техніки наразі знаходяться в роботі, 11 – в ремонті, ще 2 – готуються до довготривалого зберігання та здійснювалося транспортування з ремонтного заводу ще одної машини.
У ході огляду комісія уважно оглянула кожну машину та встановила, що через недостатність фінансування колійні машини експлуатуються з певними зауваженнями, зокрема три машини не пройшли комплексно-технічний огляд через потребу заміни масел та фільтрів. Незважаючи на недостатню кількість централізованих поставок запасних частин до машин і механізмів механікам колійних машин все ж вдалось привести їх до належного технічного стану.
Причетні працівники усувають виявлені недоліки.
Ще чотири комплексні огляди готовності колійної техніки до роботи буде проведено у квітні на базах колійних машинних станцій Вапнярка, Усатове, Цвіткове та Снігурівка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool