На Одеській залізниці оголошено конкурс раціоналізаторських рішень

Травень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці оголошено проведення оглядів та конкурсів з організації раціоналізаторської діяльності.

З 10 червня по 12 серпня поточного року триватиме огляд на звання «Кращий раціоналізатор залізниці» та «Кращий організатор технічної творчості на залізниці» та конкурси з раціоналізаторських пропозицій: «Краще технічне рішення з підвищення безпеки руху», «Краще технічне рішення з оптимізації експлуатаційної роботи» та «Краще технічне рішення з механізації та автоматизації технологічних процесів».
Конкурси буде проведено у три етапи (тури): перший – у дирекціях залізничних перевезень та структурних підрозділах, другий – в галузевих службах серед переможців по дирекціях залізничних перевезень та структурних підрозділах, заключний третій тур відбудеться серед переможців оглядів та конкурсів у галузевих службах.
Наразі затверджено склад організаційного комітету залізниці з підготовки та проведення оглядів та конкурсів з організації раціоналізаторської діяльності. Аналогічні комітети будуть створені у галузевих службах, дирекціях залізничних перевезень, структурних підрозділах.
Подібні конкурси проводяться щороку для сприяння розвитку технічної творчості залізничників, прискорення розвитку та впровадження технічних розробок і технологій, виявлення обдарованих та талановитих особистостей, створення в колективах сприятливих умов для розвитку, підтримки і стимулювання творчої діяльності, покращення роботи з питань інтелектуальної власності та заохочення раціоналізаторів залізниці. Нагадаємо, що минулого року згідно з підсумками такого конкурсу першу премію та грошову винагороду отримав авторський колектив одного з найпотужніших депо в Україні – локомотивного депо Котовськ Одеської залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool