На Одеській залізниці обговорили особливості професійного вдосконалення залізничників

Березень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

Нещодавно у конференц-залі управління Одеської залізниці відбулася селекторна нарада в ході якої розглядалися питання організації, якості та результатів проведення технічного навчання для залізничників за підсумками 2014 навчального року.

У нараді взяли участь головні інженери служб, головні інженери з підготовки кадрів, фахівці відповідальні за технічне та професійне навчання, керівники навчальних груп.
Згідно з інформацією попередньо наданою галузевими службами та дирекціями залізничних перевезень за минулий рік на різні теми було проведено 33 навчальні семінари по різним господарствам з використанням інтерактивних форм і методів навчання, зокрема демонстрацією відеофільмів, анімаційних фільмів, використанням учбових програм тестування та перевірки знань, використанням макетів, шаблонів, тренажерів тощо. Також було приділено увагу певним організаційним недолікам в організації навчання та пропозицій щодо удосконалення системи технічного навчання у структурних підрозділах. Крім того під час селекторної наради обговорювали перевиконання планових показників з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації робітників масових професій у 2014 році.
За словами заступника головного інженера – начальника технічної служби Одеської залізниці Олега Батиря сучасне регулярне навчання персоналу особливо важливо для працівників залізниці, адже частина з них працює в умовах підвищеної небезпеки, тому такі працівники мають бути компетентними у питаннях охорони праці, пожежної безпеки, технічної експлуатації машин і механізмів, а для цього слід забезпечити належну підготовку та розвиток необхідних навиків. Підводячи підсумки наради, заступник головного інженера залізниці підкреслив значимість проведення ефективних технічних занять з залізничниками для удосконалення їх професійної майстерності, адже це сприяє розвитку уміння приймати правильне рішення у критичній ситуації, що в кінцевому результаті призводить до підвищення рівня безпеки руху, охорони праці та виробничої дисципліни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool