На Одеській залізниці навантажено майже 30 млн. тонн за рік

Лютий 03, 2014 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

За 2013 рік на Одеській залізниці навантажено майже 30 млн. тонн (484 тис. 720 вагонів) вантажів. Це 101% до показника за минулий рік.

При цьому середньодобове навантаження становило 82 тис. 118 тонн (1 тис. 328 вагонів). Середньодобовий показник вивантаження вантажів становить 4 тис. 72 вагони.
Найбільшу питому вагу в навантаженні залізниці – 26,9% становлять імпортні вантажі (8 млн. 074 тис. тонн). Традиційно основним видом вантажу, що перевозить залізниця, є будівельні матеріали. За рік навантажено 7,7 млн. тонн (25,7%). Також одними з основних вантажів за цей період було зерно — 5,1 млн. тонн (16,9%), кольорова руда — 2,6 млн. тонн (8,8%), тощо.
Середня вага вантажного поїзда брутто становила 3 тис. 356 тонни. Середня технічна швидкість становила 45,9 км/год. Обіг вантажного вагона становив 3,33 доби, обіг місцевого вагона — 2,33 доби.
Одеські залізничники в повному обсязі виконують всі зобов’язання перед своїми клієнтами та своєчасно забезпечують подачу рухомого складу вантажовідправникам відповідно до завчасно прийнятих заявок. Незважаючи на це, обсяги вантажоперевезень поступаються показникам минулого року, що пояснюється значним спадом виробництва у багатьох галузях промисловості України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool