На Одеській магістралі працевлаштовано перших залізничників-вимушених переселенців із зони АТО

Вересень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

На виконання розпорядження Генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка сьогодні на Одеській залізниці отримали роботу подружжя залізничників – Світлана і Володимир Карпан, які до цього часу працювали на вокзалі станції Донецьк.

Залізничники були вимушені покинути Донецьк через те, що снаряд влучив у їхню квартиру, тоді жити подружжю та їх 5-річному сину стало ніде.
Володимир Карпан, який останні три роки працював на заступником начальника вокзалу Донецьк, щиро подякував керівництву вокзалу Одеса-Головна та Одеської залізниці за можливість жити і працювати у безпечних умовах.
В.о. начальника пасажирського вокзалу Одеса-Головна Юрій Свістунов, приймаючи на роботу нових працівників, запевнив, що він пишається тим, що пасажирський вокзал Одеса-Головна один з перших структурних підрозділів на Одеській залізниці, що відгукнувся на біду своїх колег та приймає залізничників-вимушених переселенців на вакантні посади.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool