На Одещині селфі на електровозі ледь не коштувало життя двом підліткам

Серпень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 0

4 серпня близько 22-ої години на станції Білгород-Дністровський двоє підлітків вирішили зробити селфі на електровозі. В результаті отримали страшні ураження електрострумом.

Машиніст тепловозу помітив іскріння на контактній мережі і одразу повідомив про це електромонтера, який і знайшов двох 17-річних хлопців у вкрай важкому стані.

Потерпілих доставлено до опікового центру м. Одеса з опіками тіла різної тяжкості (у одного з хлопців уражено 80%, у іншого – 15%). Наразі проводиться розслідування всіх обставин інциденту.

Не зважаючи на профілактично-роз’яснювальну роботу, яку залізничники регулярно проводять серед населення, у тому числі у навчальних закладах, з початку 2017 року у межах регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ це вже третій випадок ураження підлітків електричним струмом під час спроби зробити небезпечне селфі на даху рухомого складу у місцях відстою. Наразі випадків зі смертельним наслідком не зафіксовано.

Проте, за минулий рік у межах Одеської магістралі сталося 3 випадки за участю підлітків, які наважилися на небезпечне фото або забавку під контактною мережею, та в результаті отримали ураження не сумісні с життям (всі три дитини загинули).

Залізничники вкотре попереджають, що сталева магістраль – це не місце для фотосесій та ігор, адже будь-якої миті дозвілля на залізниці може закінчитися смертю або інвалідністю.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

4 серпня близько 22-ої години на станції Білгород-Дністровський двоє підлітків вирішили зробити селфі на електровозі. В результаті отримали страшні ураження електрострумом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool