На мільярд гривень поповнили платники Кіровоградської ОДПІ надходження до місцевого бюджету

Листопад 15, 2016 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

Протягом січня – жовтня 2016 року платники Кіровоградської ОДПІ поповнили місцевий бюджет на 1,0 млд.грн., при доведеному прогнозному показнику 874,4 млн.гривень. Проти минулого року надходження до місцевого бюджету збільшено на 344,4млн.грн. або 52,3 відсотки.

Найбільшу питому вагу ( 59,2 відсотка) в надходженнях до місцевого бюджету займає податок на доходи фізичних осіб, якого мобілізовано - 593,6 млн.гривень. Окрім ПДФО найбільшими бюджетоформуючими податками місцевого бюджету є сплата єдиного податку юридичними та фізичними особами, якого надійшло - 121,5 млн.грн., плати за землю юридичними та фізичними особами забезпечено - 137,2 млн.грн., акцизного податку –107,6 млн.гривень - повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool